Joepie, ik ben geadopteerd!

Op deze pagina ziet u alle honden en katten die een baasje hebben gevonden. Als u een hond of kat via onze Stichting heeft geadopteerd, dan zouden we het heel leuk vinden als u ons een mailtje stuurt om ons te vertellen hoe het nu met het dier gaat. Stuurt u ook een leuke recente foto mee? 

Uw foto en verhaaltje kunt u naar marionkassenberg@ziggo.nl mailen. 

Bobbie

Vier jaar geleden verloor ik mijn allerliefste hondje Noeshka en ik had nog nooit zoveel verdriet om het verlies van een hond gehad. Zij liet een enorme stilte achter en na enige tijd wilde ik graag een hondje,  maar liever nog geen eigen hond, daar was het nog te vroeg voor. Zodoende kwam ik op MP de stichting honden van Ceuta tegen, waarin gastgezinnen werden gevraagd. Dit leek meteen ideaal,  aangezien ik nog niet aan een nieuw hondje van mezelf toe was. Ik belde Gera op en dezelfde middag kwam ze al met 2 lieve honden.

Bobbie was meteen mijn favoriet. Hij was toen nog amper een jaar oud en bleek  in Roemenië in een winkelcentrum zo uit de auto te zijn gezet!  Niet te geloven en gelukkig werd hij snel naar een vertrouwd adres aldaar gebracht. Bobbie voelde zich hier direct thuis en alles ging goed, behalve zijn passie voor katten waar hij graag achteraan rende en dus niet los in de tuin kon anders klom hij over een tig aantal kussens over de bank en over het hek heen achter de poezen aan. 

En na enige tijd wilde ik hem toch dolgraag adopteren, mijn eerste gastouderhondje en ik wilde hem nooit meer kwijt. Nu na 4 jaar is het de allerliefste en makkelijkste hond die je je maar kunt wensen.  Nooit moeilijk gedrag en enorm aanhankelijk. Kan mee uit logeren zelfs,  hij schikt zich in elke situatie, gaat overal mee naar toe en op eventuele vakanties mag hij altijd mee.

Er zijn hier nadien ook heel veel gasthondjes geweest, soms moeilijk om afscheid te nemen en kon ik ze nauwelijks uit handen geven, maar allen zijn in een liefdevolle omgeving terechtgekomen.

Groet,

Ellen Post

 

Joep

Joep werd, samen met zijn broertjes en zusje gevonden in een doos op een vuilnisbelt in Roemenië. Ik, Marion, heb twee katten en was niet echt op zoek naar een hond....tot ik Joep voorbij zag komen op Facebook. Ik was meteen verkocht! Een schattige pup met enorme flaporen...

We gingen diezelfde avond (november 2017) nog kennismaken en twee uur later reden we met Joep naar huis. En wat zijn we gelukkig met hem! Joep is enorm sociaal, iedereen in onze wijk kent hem, want hij pakt iedereen in met zijn charmes ;-) 

Joep wordt in juli 2019 twee jaar. Zijn eerste verjaardag hebben we gevierd met een heuse cakesmash, inclusief een feesthoedje op zijn kop. Joep vindt alles goed. 

Mijn liefste Joepie-Floepie, die mij heerlijk laat uitslapen zonder ooit te piepen dat hij eruit moet, die dicht tegen me aan slaapt en volkomen tevreden wakker wordt 's morgens, die me altijd even enthousiast begroet, die sociaal is, met elke hond wil spelen en ze stuk voor stuk een lik om de bek geeft, die soms een dikke boef is als hij achter een vogel of kat aanrent, die vanuit zijn mand loert of we het avondeten al op hebben zodat hij eindelijk weer bij ons mag komen zitten, die zich knorrend van genot laat wassen onder de douche als hij weer eens een uur in de wind stinkt omdat hij heeft gezwommen of omdat hij vindt dat je best IN het water kunt gaan staan om even wat te drinken, die 's morgens pas aan zijn brokken begint nadat hij zeker weet dat hij écht niet nog een plakje worst krijgt van me, die vier keer daags een meter hoog spingt omdat hij zo blij is dat we gaan wandelen, maar die ook heerlijk rustig kan liggen slapen op de bank....

Wat is het toch een zegen om een hond te hebben....Zoveel liefde.... 💙

Bobby

Joepie, Bobby is geadopteerd!

Olaf

Olaf woont sinds oktober 2018 bij Ina. Daar heeft hij het reuze naar zijn zin!

Toby

Toby is geadopteerd!

Happy

Happy is erg happy ;-) in zijn nieuwe gezin!

Zora/Bonnie

Zora/Bonnie is geadopteerd!

Dena

Dena heeft haar forever family gevonden!

Dara

Dara is geadopteerd!

Grace

Grace is geadopteerd!

Hero

Hero heeft een fijn huisje gevonden!

Mister

Lieve Mister is geplaatst!

Bora

Toby